Mat och lycka



Dagen börjar med pannkakor fyllda med nutella och bananer. Eftersom vi gillar att vara lite annorlunda är de gjorda på rismjölk och mandelmjölk, det var det som gick att förstå utan att vara expert på spanska. Tycker det är en ren njutning att få laga mat här. Vi gjorde paella igår med langostinos (stora räkor), snäckor och bläckfisk. På två små Ikea stekpannor lyckades vi få fyra vuxna mätta. Luncherna består av sallader eller gazpacho. Middagarna ris, kyckling, fisk, skaldjur och mer skaldjur. Häromdagen kokade vi musslor i vin, lök och persilja.

Mår så oförskämt bra i värmen, solen och med maten. Håller dessutom på med en bok som är så fantastiskt bra. En bok som jag börja om med direkt. Lite livs-aha-upplevelse. Alltid skumt, omskakande, läskigt och en lättnad när jag blir beskriven av någon för mig okänd. Någon som vet hur jag tänker och känner bara för att de reagerar och hanterar världen på ett liknande sätt.
Det är en bok som handlar om person som stark-sköra eller mer känt som högsensitiva personlighet. Fantastisk bok som både fick mig att fälla en tår,  skratta och känna mig som den starkaste tigern i världen.