Stockholm en vanlig måndag

Igår spenderade jag förmiddagen med att diskutera riktlinjer för generella bidrag för vissa föreningar i Västerås. Sedan en kort lunch med coola morbror på Kulturhuset i the big City som följdes av någon timmes shopping. Efter det var det dags för Circus och Robyn! Så himla cool brud!

I en och halvtimme sprang hon runt på scen, hoppade, dansade och sjöng. Så himla häftig!
Kategori:

Böcker, böcker, böcker

Har kommit hem från en fullspäckade vecka av intensivt lyssnande. Det började i tisdags med en heldag av föreläsare och information. Jag fick själv stå i rampljuset i några minuter. Det var ett tag sedan jag höll ett framförande och jag blir så himla nervös. Vilket är lite fascinerande för det är lite tjusningen med det hela. Många verkade nöjda oavsett om jag har koll på vad jag säger eller inte.

Dagen efter bar det av till Liljevalchs där jag och mammsen såg Vårsalongen 2011. Helt underbar och roligt att se något som går utanför ramarna. Tog lite bilder:
Tyckte den här var helt underbar, nog mest pga titeln: "När ute blir inne."
Stan
Detta verk består av papper, lim och glitter. Men det jag gillade bäst var att de hade trillat ner på golvet, det blev lite mer levande :-).
Glitter Glitter möter golv Papper
Snövit Spegel Man under jord
Absolut favorit. En målning som är tvungen att maskera sig själv. Som tavla kan man välja hur man vill se ut men inte här... nejdå här måste karaktärerna maskera sig... varför undrar jag.
Dolda ansikten
Sedan åkte jag till Värtahamnen för att ta båten till... böckernas land. Efter en gungande god middag och en god natts sömn fick vi en djupdykning i 6 författares mycket fascinerande böcker och liv.
Kategori:

Perspektiv på ålder

Häromdagen firade vi en vän till familjen som fyllde år. För er som missat att jag och några nära vänner firar 30 år iår så kan jag meddela att jag fyller 30 år iår. :-) Har inga problem med det egentligen och som alla gamla säger så "är åldern bara en siffra." "Jag känner mig inte så gammal"." Och "jag kan inte förstå att tiden gått så fort."

Vännen firade nästan det dubbla mot mig men lika glad för det var han! Det ger lite perspektiv.

Kräver härmed fria födelsedagar åt folket! Och kanske ännu viktigare: åldersfria födelsedagar åt folket! Då kanske fler skulle vara benägna att fira dem? Det är och får gärna vara en stor grej. Det är ju faktiskt den dan jag kom till världen. Det är verkligen något att fira!
Kategori:

Vasalopps öl på stan

Idag har vi varit och firat Vasalopps åkarna. Är fortfarande väldigt imponerad av att de jag känner som startade även gick i mål. 
 
Sen att det tog längre tid för andra och att snitthastigheten varierade på de olika sträckorna, änsen!

De har uppenbarligen inte hört uttrycket "Det är resan till målet som är det viktigaste."

Sak samma det innebar en trevlig middag och en öl för mig för att andra valde att slava i timmar i spåret. Heja heja - åk nästa år igen!
Kategori: