Teneriffa 2012

Nu har jag bokat min årliga Teneriffa resa för 2012. Åker i början av november och det ska bli så skönt! Börjar nu känna av kylan och mörkret. Dagarna krymper och humöret lika så. Det har inte alls så farligt som det kanske låter men det är så skönt att komma iväg någon vecka till solen och varmare klimat. Kroppen går liksom tillbaka till sitt naturliga avslappnade sig och sommaren gör återbesök.
 
Men först ska jag fylla år och klämma in ytterligare några teaterbesök. Var på teatersport i fredags och fick skratta lite extra. Note too myself - skratta lite mer i vardagen, det är så roligt.

Idag fyller mamma år

Grattis mamma!
Idag fyller mamma år men vi firade henne redan igår. Med laxsallad och ugnsbakade äpplen till efterrätt då tårta undanbades. För en gångs skull vara hela familjen samlad på en födelsedag... Det är några år sedan sist. Jag bara njuter! :o)
 
Fina familjen!
 

Kulturnatten

I helgen anordnades den årliga Kulturnatten i Västerås. Jag hade lillkussen på besök på dagen men på kvällen träffades jag och en vän i regnrusket och gick runt och tittade. Fyra olika ställen hann jag med. Ett lekställe, ett museum, en teater och en eldshow. Mycket trevligt som alltid på Kulturnatten!
(Nedan är en bild från teatern.) 

Gycklarnatten

Jag trotsar regn, kyla och mörkret och tar mig till parken för att få se lite eld, gyckel och mystiska varelser.

Gycklarnatten är påbörjad och avslutad. Cool invigning av Kulturnatten.

Syskonlunch

Fast solen lös så skönt blåste det för mycket för att sitta ute och luncha. Så det blev en mysig innelunch på cafét med sötaste syskonen.

Hamburgare de lux

Säger bara en sak! MacDonalds släng er i väggen. Inga konstigheter, extra socker eller tandpetare (ni som såg Plus förra veckan förstår) i hamburgaren. Äkta lax och hokifilé med färska grönsaker och kryddor. Mumma!

Nu kan inget stoppa mig

Såg en väldigt söt film förra veckan med en liten kille som var ute på ett uppdrag. Han skulle leta rätt på en människa och färdades därför runt nästan hela New York. Men han hade rädslor för nästan allt. Människor, bussar, tunnelbanor, ljud osv. Vid ett tillfälle säger han: "Nu kan inget stoppa mig. Inte ens jag själv."

Har tänkt på det sedan dess. Hur vi ibland står i vägen för oss själva. Vad vi inte ser för att vi söker så hårt. Tänk på det nästa gång du tvekar på dig själv! Inget ska stoppa mig. Inte ens jag själv.

Igår fyllde lillebror 23 år

Lillebror har spenderat de två senaste åren i USA men denna höst är han hemma! :-) Än så länge... Han kommer nog inte bli kvar i Västerås så länge till så det gäller att nyttja de dagar han faktiskt är här. Igår fyllde han alltså 23 år och bjöd på hemmabakad prinsesstårta och tillbehör. Han blev hurrad av både släkt och vänner fast det bara var en helt vanlig onsdag. hi hi. Så det ska vara. Gör vardagen till fest med eller utan anledning. Hunden (som är skotträdd) tyckte inte det var festligt när tomteblossen kom fram.