Fredag

Mötet fortsätter. Vi planerar, diskuterar, reviderar, beslutar och utvärderar hela tiden. När mötet slutar gav jag mig hemåt. Hem till en nystädad lägenhet, middag och en lugn och skön kväll.

Bättre och bättre

Idag har det varit bättre. Mycket bättre även om magen är öm och kroppen tröttare än vanligt. Det får vara så när man kämpar med bakterier eller infektioner. Idag befinner jag mig i Stockholm för styrelsemöte med Neuroförbundet. Vi har pratat om föreningsnytta, medlem i fokus, den ideella sektorn och hur ser vi på oss själva utifrån. Stora och övergripande frågor som blir mer specifika och detaljerade när man diskuterar det lite djupare. Jätte spännande och utmanande. Inspirerande och uttröttande. 
 
Efler en lång men produktiv dag återvänder jag till hotellet där jag möter upp middagssällskapet. Ett muntert och hungrigt gäng. Efter det sover jag så gott så gott. 

Lång onsdag

Mycket bättre dag idag. Började med personalmöte där vi pratade semesterschema. Känns så himla avlägset men underbart. Ser fram emot lång vila, värme och vänner. Kroppen och sinnet behöver det just nu. Allt känns tungt och kroppen känns ännu tyngre men konstigt nog är sinnet både ganska lugnt och lätt. Ler oftare. Väntar ut de värsta stormarna istället för att få panik. Nu ska bara infektionen i kroppen lägga sig så kommer orken tillbaka. 

Dagen avslutades med diskussioner om Neuroförbundets framtid och kommande kongress. Det är SÅ himla roligt att vara med i denna organisation som så tydligt vill vara med i tiden och utvecklas. Nu släcker jag skärmen på ett ensamt hotellrum men det finns många i både mitt hjärta och sinne just nu. 

Sluta nu!

Ny helvetesdag. Illamående upp till öronen. Preppade med åksjuketabletter, alvedon och magkatarrmedicin för att kunna ta mig ut ur lägenheten. Vansinne jag vet. Men när man står i butik och dessutom har en praktikant att ta hand om så åker masken på. Smile!

Väl hemma kraschade jag lite och blev väl omhändertagen av sambon. Serverade mat, varma drycker och heta riskuddar. Underbart. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Ny vecka

Så glad över solen jag fått idag. Känner hur energin återvänder. Tittat på fröna och konstaterat att de måste planteras om. Tittade på några serier. Åt lunch med syrran. Mötte en vän i solen och stod lite för länge så jag fick stressa till den avslappnande meditationen. Efter en timmes djupandning fick jag stressa hem för då stod middagen på bordet. Nu ska jag sova sova sova.

Snart ny vecka

Idag var mycket bättre. Trött så klart men mycket bättre. Hade lite arbetsmöte över lunchen med goda vänner. 😊 


Sen åkte jag till Stockholm för att titta på lillebrors sista hemmamatch för säsongen. Det var lite spex med musik och godisregn. 😊 Det bästa var väl att de vann matchen och att två av mina kusiner var där varav en med sina fina barn. 

Nu ligger jag i sängen. Blivit serverad middag och god ost efteråt. Nu ska jag ladda med sömn inför nya veckan som snart börjar. 

Huvudet gör ont!

Idag... ja... tungt huvud. Mmm... tung luft. Illamående... hunger...

Vet inte var jag ska ta vägen. Jag ska ta mig hem. Ska ta mig till taxfreen och köpa Muminmugg. Sen hem.

Tog mig hem. Åt. Såg två filmer och sen sov som en liten bebis.

Party party

Idag packar jag och gör mig iordning för en efterlängtad kryssning. En god vän fyller jämnt och har bjudit in nära och kära att vara med och fira. Efter lunch med mamma och syster begav jag mig till Stockholm. Mötte upp sambon och hoppade på båten. På båten möter jag ett härligt gäng som där för att fira. Det skålas, firas, hålls tal och äts, dricks och dansas i mängder. Efter några timmar är det dags att krypa till kojs. Klockan har då hunnit bli 03.00 och det var länge länge sen jag varit uppe så sent och länge länge sen jag haft så roligt.