Herr & fru

Det är lördag och underbart väder, klockan är bara halv tio på morgonen. Då börjar jag med att ladda kameran för idag blir det mycket bilder. Igår tömde jag kameran på bilder.
 
Det är nämligen så att morbror gifter sig idag. På med den korta sommarklänningen, rosett i håret och skor så är jag redo. 
 
Med bilen full av familjen rör vi oss mot Gröndal där vi får bevittna löftes och ring utbytet på en grön plätt vid vattnet. Efter det bär det av med båt till Kungsholmen där ek norrländsk buffé intas under massa tal, sånger och skratt. Helt underbart väder, människor och brudpar. 
 
Bilder kommer inom kort!
Kategori:

Dagen efter måndag

Tisdag! Och min förälskelse börjar svalna. Verkligheten börjar göra sig påmind och de varma sommarkänslorna försvinner med de svala vindarna. 

Men till helgen vankas bröllop så då blir jag nog påfylld med lite värme igen. :-D

Efter att ha haft en hektisk dag har jag slappat med lite film och iphone spel. Ser fram emot morgondagen med nya utmaningar :-)

Sov gott jorden!
Kategori:

Dagen innan måndag

Har haft en riktig super söndag! Vaknade kl 12 och låg och läste till kl 14. Åt därefter frukost/lunch, tog ett LÅNGT bad, gick ner på stan och åt middag. Sen bio - Bröderna Karlsson och sen sängen. :) Underbart! Nu blir det en natts sömn innan v 34 drar igång. Hoppas den blir lika nice som denna. Men lite mer ELIN tack! Sov gott
Kategori:

onsdag...

Har nu läst klart Michael Jacksons självbiografi, Moonwalk. Helt okej, inget vidare språk eller insikt men kanske ytan på en mycket ensam person. Idag har jag varit och simmat. På ett nytt badhus som inte alls funkar efter mina behov men vart jag än vänder mig får jag höra. Detta är det vi har att erbjuda inget annat. Rättighet, fnys. I dagens samhälle av val så istället för att stanna och slåss och bråka om det jag har rätt till som individ i detta demokratiska samhälle så vänder jag och letar efter ett ställe som funkar och som jag får betala en slant för. Friheten har sitt pris. Det som är standard och ska fungera smalnar av sin verksamhet för den stora gråa massan och slutar anpassa sig. Nä jag är inte bitter :) ha ha... Bara lite grinig :-D Idag iallafall. Det är också en rättighet jag har och ibland nyttjar ;o) Kanske lite för sällan...
Kategori:

Semester

Nu är det ett tag sedan jag skrev... Hade skrivit ett inlägg förra veckan om hur semestern var slut. Att jag tyckte det var roligt att vara tillbaka på jobbet. Att mina vänner är så fina. Att kräftor är gott osv. Slutklämmen var att jag var glad och kär... kär i livet. Sedan brast internet uppkopplingen och inlägget försvann.

Humöret dalade och jag blev trött. Nu har jag återhämtat mig ha ha. Livet är tufft ibland ;) Nu har jag jobbat två veckor och en kräftskiva är avhandlad. Ikväll vankas ishockey. Lite skumt i detta fina väder men Foppa och gänget är här i Västerås på besök.
Kategori: