Söndag igen :-)

Av någon anledningen har söndagar blivit en bloggar dag. :-D. Jag planerar för kommande vecka och har lite extra tid att reflektera över veckan som gått. Denna vecka har återigen varit en händelserik vecka. Kanske lite för händelserik. Känner att jag nog borde planera in färre aktiviteter men det är svårt nu när vädret gör att man vill vara ute mer.

Jag har sett Iron Man 2 och Prince of Persia. Har inte sett I M 1 än men får väl lov att göra det nu när jag sett 2:an. Den var rolig, bättre action än P o P måste jag säga.

Sen har resten av tiden gått åt till att förbereda årsmöte och umgås med vänner och syster yster som kom hem från USA i veckan.

ohh ohh glömt att nämna den senaste medlemen i min familj... MacBook Pro. 13' extra RAM minne. Så fin och frisk :-)
Kategori:

Sol...

Jag kan förstå att många religioner har dyrkat solen. Man saknar det inte förrän det är borta... Solen!! Kom tillbaka!!
Kategori:

Loka

Har spenderat helgen på Loka Brunn. :-) Det var helt underbart skönt! Lite bad, massage, helt underbar mat och första sommardagen för året. Hann även med lite arbetsmöten innan jag åkte dit. Inte jobb jobb utan i en förening som jag är aktiv i. Vi planerar att ha två seminariedagar i november och då krävs mycket planering.

Har varit hos en ny sjukgymnast några gånger. Jag har en sjukgymnast som jag blir tilldelad via landstinget men denna sjukgymnast har jag letat rätt på själv och valt. Känns väldigt bra än så länge även om jag inte varit där så många gånger. Är mjukare i framför allt knäna och vänsterarmen som jag sökte för.

Jobbet börjar trappa av vilket betyder att mitt börjar. Allt jag lagt åt sidan under säsongen börjar nu se dagsljus på skrivbordet och då får Johanna snällt ta hand om dem. Dock stör det mig inte - är i lite robot tillstånd. Snurrar mycket tankar i huvudet... Ska snurra ut dem lite så jag kan dela med mig. Men just nu vet jag inte själv vad jag menar.
I morgon ska jag luncha med fd kollegor. Hoppas det är sitta-ute-väder.
Kategori:

Kvällmålen på Loka Brunn. Inte helt fel :-)

img_0331 (MMS)

Kvällmålen på Loka Brunn. Inte helt fel :-)

Kategori:

Jordgubbsmousserat vin från Elin o Peter.

img_0338 (MMS)

Jordgubbsmousserat vin från Elin o Peter.

Kategori:

Människan är komplicerad!

Eller?

Är vi så komplicerade och komplexa som vi ibland tror eller handlar det bara om att vi i grunden vill ha uppskattning? Att någon ser mig för mig och bekräftar det? Har funderat lite på hur man visar uppskattning och bekräftelse till en vän eller kollega utan att koppla ihop det med en prestation. Är vi inte alla lite prestations"kåta".

Vad är jag utan mina handlingar? Men den intressanta frågan är nog vad är mina handlingar utan mig? Svaret jag kommer fram till är löjligt enkelt - *ler* så komplicerade är vi nog inte ändå mitt svar är: Jag gillar dig! Det visar både uppskattning och bekräftelse. Jag ser dig! Jag gillar dig!

Och du! Troligen gillar jag just dig extra mycket ;-)
Kategori:

Förhandlingen ligger på is...

Inte helt och hållet men de pågår inte. Jag lämnade besked till förra arbetsgivaren att jag inte kommer tillbaka till jobbet efter tjänstledigheten. Så tekniskt sett har jag väl sagt upp mig. Jätte skumt, har spenderat tio år där och alla som är där var där när jag började. Dock är det skönt att börja lite på ny kula. För det är klart att jag kommer vara kvar på arbetsplatsen jag är på nu. Dock återstår en del detaljer att diskutera men egentligen så behöver inte vara klart förrän efter sommaren.

och i fredags var det Valborg. :-) Hade super trevligt med en samling av äldre och nya vänner. Jag tycker det är helt underbart att jag fortfarande kan bli positivt överaskad av de jag känner som bäst. Jag tror jag gillar förändringar, men så länge jag har kontroll över den :-) Eller så är det så enkelt att jag mår så himla bra nu så come what may!

Stor kram till er som finns där som förstärker mitt leende!
Kategori: