Söndag igen :-)

Av någon anledningen har söndagar blivit en bloggar dag. :-D. Jag planerar för kommande vecka och har lite extra tid att reflektera över veckan som gått. Denna vecka har återigen varit en händelserik vecka. Kanske lite för händelserik. Känner att jag nog borde planera in färre aktiviteter men det är svårt nu när vädret gör att man vill vara ute mer.

Jag har sett Iron Man 2 och Prince of Persia. Har inte sett I M 1 än men får väl lov att göra det nu när jag sett 2:an. Den var rolig, bättre action än P o P måste jag säga.

Sen har resten av tiden gått åt till att förbereda årsmöte och umgås med vänner och syster yster som kom hem från USA i veckan.

ohh ohh glömt att nämna den senaste medlemen i min familj... MacBook Pro. 13' extra RAM minne. Så fin och frisk :-)
#1 - - Maria:

Jaså det blev en 13" hos dig? Jag ville så gärna ha den där lilla söta, men det fick bli en 15" här. Ska jag ta med min så kan våra mac-ar leka ihop?

#2 - - Johanna:

Ha ha ja det tycker jag. Jag/den kan behöva lite stöd eftersom jag i vanliga fall lever i en pc värld. Min är huge! tycker jag, de andra jag har är 9' och 11'. Så mac:en är som en bioduk :-D töntigt? Jag vet :-)