BBQ in the gardenEfter en helkväll med gott sällskap och underbar mat. 


Hemmagjord citronglass, flädersorbe och kex som var gudomlig. Miljö och väder utan dess like. Tomtsafari

Dagens höjdpunkt mellan alla tjugo doppen. 

Sedan vankades födelsedagskalas på finporslinet!


Skansen

Igår åkte vi in till Skansen, inte för att som många andra lyssna på Allsång på Skansen utanför Laleh som intog scenen efter Allsången. Vi hann med lite middag och hämtade upp lillbrodern som följde med till stugan sen. Det var en väldigt fin dag med kanonbra väder och fantastisk artist. 

Kreativa onsdagen

Idag har vi varit kreativa. Efter några timmar av prickande, duttande och suddande for vi till Artipelag. Där åt vi lunch och njöt av utsikten. Nu efter några timmars Mario:ande är det dags för sängen så jag orkar med morgondagen också. Det är så svårt att gå och lägga sig när jag umgås med andra nattugglor som "ska bara". Det känns som att vi försöker krama ut det allra mesta av varje minut. Underbart men väldigt segt att gå upp dagen därpå. Som tur är har vi ju det fina vädret som lockar. 
Efter bus behöver man vila


Hunden ligger mitt i rummet och hyperventilerar. 
- L.... kan du öppna några fönster så att hunden får det lite svalare? 
- Okej!

5 minuter senare. 

- L.... andas hunden lugnare nu?
- Nu andas han inte alls. Han sover!
- Va bra. 

Game of thrones!

Lycka kan en dag som denna vara att upptäcka att jag har en osedd säsong av Game of thrones att se. 

Idag är irritationens dag!

Jag är irriterad på personer, vädret, kläderna, huvet, tekniken osv osv. Irriterad på allt och alla. Är väldigt irriterad på att jag är så irriterad. Irriterad över att inte få vara med i Almedalen. Irriterad över att vissa "enkla" saker ska vara så in i norden komplicerade. Irriterad på mina glasögon. Irriterad på djuren, på rullstolen, på vattnet och luften. Något jag inte är irriterad på?
...........
Inget jag kan komma på spontant. Kanske att mangon var perfekt med stort P mogen och smälte i munnen. Annars - inte en dag full positivitet eller tålamod. Tur att natten tar med sig en ny dag. Ahhh så irriterande att kvällen är så lång, mörk och kall!
 
Sov gott!