Förhandlar med jobbet

Har varit tjänstledig i nästan ett år från jobbet och nu måste jag bestämma mig om jag ska stanna där jag är eller gå tillbaka... En inre förhandling och kamp...

Kategori:

Måndag

Har haft en helt underbar helg i form av vänskaplig och kultur energikick. I fredags såg vi Grease på Göta Lejon. Den var mycket bättre än jag trodde. Utspelades i Sverige med svenska namn och svenska folkparker. Sen bar det av till Sergel Plaza för lite vin *okej lite mer än lite* och sängen.

Dagen efter började med den efterlängtade hotellfrukosten :) Sen stan och shopping följt av lunch med vännen S och sonen F som har blivit SÅ stor. En pizza på Vapiano var inte alls fel. Det följades av en spontan hårklippning och Åhléns City som ibland anses som Guds gåva till folket enligt vissa ;o) Det enda som saknas är tydligen en bilavdelningen :) Nåväl alla kan inte vara perfekta. haha

Efter en sommarklänning extra bar det av mot... Ja vart skulle vi egentligen. Ella hade ingen aning och hon hade gissat hela dagen men vi höll masken. Vi hamnade på Dramaten där vi såg Jane Eyre med Julia Difvenius och Michael Nyqvist. En sak var säker: Julia vägde upp för Michaels brister. Helt underbar scen och ljussättning!

Idag blev jag intervjuad för ett porträtt i NHR Tidningen Reflex. Har svårt att förstå all uppståndelse över att jag råkar vara ung *hmm* yngre än de övriga aktiva och får struktur att fungera. Spännande att få se resultatet. Det var en väldigt bra reporter måsta jag säga. Inga "konstiga" frågor utan väldigt öppen och rak på sak. Me like!

Kram!
Kategori:

Fint väder ovanför Sergel. :-)

img_0320 (MMS)

Fint väder ovanför Sergel. :-)

Kategori:

På plats i Göta Lejon :-) Förväntan stiger.

img_0316 (MMS)

På plats i Göta Lejon :-) Förväntan stiger.

Kategori:

Vi gör oss redo för Grease!

img_0310 (MMS)

Vi gör oss redo för Grease!

Kategori:

Det klarnar...

Idag är allt mycket klarare. Fixat deklarationen, sista på några planerade resor och fixat kompletteringar till försäkringskassan. Dessutom har jag jobbat :-).

Imorgon är det lagom ös mot helgen. :-D
god natt!
Kategori:

Snöig onsdag

Idag har det återigen kommit några snöflingor fast det VÅR. Vädret behöver hänga med lite känner jag. Händer massa skumma Roliga saker men inte saker som jag planerat. Men jag är bra på att ta en sak i taget, en dag i taget. Nu är jag inriktad på en underbar helg.

Känner mig nog lite speedad vilket gör att det snurrar tusen saker i mitt huvud. Hmm ska sova på saken och hoppas allt klarnar.
Kategori:

Balkong golvet

Tack vare Island och dess aktiva jordliv så blev kussen kvar i Sverige en vecka till. Detta innebar att jag fick golv på balkongen, jippi.

Så nöjd :)

Inte nog med det. Han och brorsan kom på att man kunde göra ett "fack" för alla snäckor och stenar som vi samlat på oss från världens alla hörn.

Snäckor

Tack grabbar!
Kategori: