Party

 
Nu har jag officiellt slutat fylla år. Efter dagens partande som avslutas med en skål smågodis framför tv avslutar detta års fölsedags firande. Jag har haft väldigt dubbla känslor inför denna födelsedag, vet inte riktigt varför för nu när det är över var det ju inte så farligt. Under kvällen fick jag frågan "Kan man älska någon på avstånd?" besvarad. JA, det kan man! Helt plötsligt började telefonen blinka som en galning av massa gullisar  som skickade sms:en "Jag älskar dig på avstånd!"  
 
Istället för presenter bad jag folk ta med sig en bok de läst ut, gillar men kan tänka sig att bli av med. Och en överraskning (en underbar vän som jag träffar alldeles för sällan) dök upp med en bukett blommor, mamma och dotter. 
 
Somnar alldeles varm inifrån och ut med ett leende på läpparna. Fler sånna här varma och ljusa dagar tack, gärna tillsammans med varma och goda människor.
 

   

Att fylla år

Denna veckan fyller jag år. Förra året firade jag 30 år och det tog på krafterna. Firade intensivt i 3 dagar så iår planerade jag att åka utomlands. Det blir inte alltid som man tänkt sig så nu sitter jag här i Sverige och fyller år. Måste säga att det är inte helt fel att fylla år i Sverige. Fick lyxmiddag, spontanbesök med rosor och paket :o). Så här firades min dag.

  
  
 
 
 

Fortsättning kring bilen

Nu i veckan fick jag beslutet som säger att jag har rätt till grundbidrag till bilköp. Så nu saknas ungefär bara 200 000:- och en bil. Ha ha ha. Jag känner mig lite gammal för det var INTE såhär krångligt på min tid (när jag sökte grundbidrag för 12 år sedan). Nu är nästa steg att träffa Trafikverket för att de ska göra en bedömning av vad för sorts anpassning jag ska ha. Fortsättning följer med andra ord.

Så mycket bättre...

Trots att nacken och axlarna värker, att jag missat massa roligt pågrund av att kroppen inte gör som jag vill så börjar det kännas bättre. Det är så lätt att bli lite bitter och framförallt butter. Men som sagt efter några dagar av svärord, humörsvängningar och pendling mellan hopplöshet och ilska så vänder det. Nacken känns lite lättare och det blir lättare att andas igen.

Ibland är det helt enkelt svårt att vara sur och butter.
 

Johanna burk

När jag såg den här storleken på burk tänkte jag: Det där ser ut som en lagom storlek till Johanna!

J-kla sk-t dag!

Ahhh idag är inte en bra dag! Yr, illamående, trött, öm och grinig. En dag som denna vill jag bara rulla ihop mig till en boll, somna och vakna när allt är bra igen.
Jävla axlar, inflammationer och orkeslöshet!

Vill idag bara vara liten och glad.

Sätra brunn

I veckan åkte jag, mamma och syrrorna till Sätra Brunn. Mamma fick det i födelsedagspresent utan att veta om det. Hon fick veta att vi skulle iväg den dagen och göra något.
När vi anlände vid 10-tiden var det helt stilla och öde. De fick sina behandlingar medan jag satt vid poolkanten och åt frukost. Så tyst och stilla med en bok i handen. Sen var det min tur för behandling - hand och ansiktsmassage. SÅ skönt men efter det har jag haft så extremt ont i nacke och axlar. Är det konstigt att man låter bli att slappna av när man vet att det är då värken kommer?
 

Kompisfika

I veckan tog jag mig ner på stan trots det svala vädret för att träffa två nära vänner. En som befann sig i stan på besök och en tvåbarns mamma som börjat jobba heltid - det innebär att träffa dessa två vänner samtidigt är som att hitta nålen i höstacken. :o) Ändå tog de sig tiden för en tur på stan, shopping och fika. Mer kan man inte begära!
Skulle vara lite varmare klimat då. *ler*