Var och letade hyllor

Letat hyllor

Ganska precis vad jag letat efter :)

Kategori:

Badbomb

Bad

ha ha... När kusslingarna var på besök fick jag en rosa/lila badbomb av dem. Nu är den använd och jag luktar så gott. Som tur va fastnade inte färgen - bara doften! Tack!

Kategori:

Hemma, sköna hem

Efter fyra dagar är jag äntligen hemma igen. Onsdagen spenderades i Stockholm, jobb i torsdags, fredags föreläsning för pedagoger mfl i Stockholm, Avesta lördagen och idag en mys med stort M dag med Elin på romerska. Har suttit i värmerummet i fyra timmar, svettats och börjat läsa Min fars dröm av Barack Obama. Har bara läst 50 sidor med gillar hans stil att skriva. Borde nog ha läst den på engelska för han verkar välja sina ord väldigt noga.

Har nu läst ut "Livläkarens besök" av PO Enquist. Topp betyg!! Den kan jag starkt rekomendera för dem som gillar historia på ett tänkvärt och lite skönlitterärt sätt.
Kategori:

Sucker...

Jag har verkligen fallit i vampyr fällan :o) Längtar till nya veckans avsnitt av True Blood och Vampirys Diarie. Hi hi gammalmodig som väntar på nästa veckas avsnitt istället för att ladda hem serien och streckkolla som jag nu hört är det nya modet. Streckkolla serier. :o)
Kategori:

Alice

Igår var en lång dag. Började med ett besök på IKEA i Kungens Kurva för att inhandla en loftsäng som inte fanns i Västerås. Sen träff med en till min glädje väldigt pigg Ninnie. :-) Efter det vankades det middag och Alice i Underlandet med lillebror. Jag gillar Tim Burton, kanske för att jag uppskattar det mesta som inte är mainstream. Men det är något extra att se filmer i 3D. Nu har jag tagit det lite lugnt, ska in och jobba några timmar. Imorgon ska jag till Stockholm igen och sen Avesta, av alla ställen, för mer jobb.
Kategori:

Lördag...

Söndag är uppkallad efter fornnordiska solgudinnan Sol, även kallad Sunna eller Sunne. På fornnordiska hette dagen sunnudagr (Sols dag).
 
I den svenska almanackan är söndag numera veckans sjunde och sista dag, sedan detta blev internationell standard 1972, men i både traditionell judisk och kristen tideräkning är den däremot veckans första dag.
 
I stora delar av kristen tradition firas söndagen som den dag då Jesus uppstod från de döda (Matt 28:1), som vilodag. Enligt Bibeln vilade dock Gud på den sjunde dagen, det vill säga lördagen, som egentligen är veckans sista dag och därmed den rätta bibliska (gammaltestamentliga) sabbaten. Inom bla judendom, Adventism och Sjundedagsbaptism firas detta på lördagen.

Kategori:

Underbara litteraturens värld

Jag har haft en mini semester på 24 timmar. Jag och moster deltog på årets VI litteratur kryssning. Vi fick spendera en hel dag med PO Enqvist, Jonas Karlsson, Carina Rydberg mfl. De pratade om sina böcker, sitt skrivande och lite till. Jätte roligt att höra och inspirerade och ökade intresset för deras böcker. Vill absolut åka nästa år igen.

Har haft en lugnt lördag och ser fram emot en söndag med årsmöte och lite jobb.

Go natt
Kategori:

Kramizz

I fredags hade vi en djupgående diskution om kramizar inte kramisar utan kramizar på jobbet. Vi konstaterade att ungdomar idag inte ger eller säger kram/kramis till kompisar utan idag heter det kramiz med z. Det är säkert en tydlig ståndpunkt för att bekräfta att Du betyder mer än ett s, Du är speciell! För visst låter det mer speciellt med z istället för s. Själv tror jag det är gamla hederliga T9 som varit i farten och skapat ett ord som inte fanns därefter har ordet spridit som som en löpeld. Vad tror du? :-) Helgen är över, den har varit väldigt tyst med tanke på att jag inte haft så mycket röst. Städade balkongen och gjorde fint idag. Nu känns det vår. Ett tydligt vårtecken är väl att elfilten är avstängd hela natten! Inte undanstoppad men avstängd :-) Sov gott!
Kategori: