10.38.32

Ibland gillar jag verkligen söndagar och den lite melankoliska känslan som kan infinna sig när jag börjar förstå att mjukisbyxorna ska bytas till jeans imorgon. Och de planer om att läsa ut boken, förberedelserna inför veckans strapatser och allt bröd jag skulle baka och alla filmer jag skulle se i helgen inte kommer att hinnas med. Ibland är det bara riktigt jobbigt och ibland känner jag att måndagar innebär en helt ny vecka :-), nya möjligheter att påverka, nya avsnitt av Brothers and Sisters och framför allt en ny helg att se fram emot och planera :-).

De som läste förra bloggen vet att mamma mfl åkte Öppet spår idag och hon passerade mållinjen exakt efter 10.38.32. Troligtvis åkte hon handihand med E som gick i mål på exakt samma tid. Hon lyckades inte införliva de knappt 10 timmarna som datorn räknat ut men den tar inte direkt hänsyn till toalett besök, köer m.m. så det var mycket bra jobbat. Go mama!

Nu ska jag sova för att ha lite energi till ass introt imorgon. Sen blir det jobb och förhoppningsvis besök från Stockholm.

Sov gott!
Kategori:

Vasaloppet

Nej :-) Det är inte jag som ska åka. De som känner mig vet att is, snö och kyla INTE är my cup of the. Däremot åker lillsyster Petra, mamma Åsa, hennes kompis Eva mfl.

Gick in på vasaloppet.se för att kunna länka till hennes startnummer så man kan följa henne live imorgon på nätet :) Då fann jag en tjänst som räknade ut den ungefärliga sluttiden på loppet så... Nu har jag räknat ut mammas tid för det fungerade bara med Vasaloppet och resultatet blev:

Åsa - 9 timmar och 43 minuter

:-) Låter tufft med tanke på sist hon genomförde loppet tog det drygt 11 timmar.
Kategori:

Misstänkt... ?

Var på försäkringskassan igår för 2 års uppföljningen på assistansen. Hade en ny handläggare som jag inte hade träffat förrut. Bara det i sig är en liten utmaning då utredningar och journaler sällan ger en person rättvisa. Men men hon var vettig och LYSSNADE för ovanlighetens skull istället för att ställa massa orelevanta frågor. Så jag är mycket nöjd med mötet och som det ofta handlar om bemötandet från en myndighet (tummen upp).

Trots detta går det inte att undgå känslan av att jag är smått misstänkt för något. Vad det skulle vara kan jag inte säga, att nyttja assistans kanske... Nej men varje gång jag lämnar en myndighet av detta slag är känslan lite "Phuu jag klarade mig idag igen". Jag släpptes denna gång också.

Det är en väldigt omvälvande process att bli synad i sömmarna och få frågor som "Varför klär du inte på dig innan du äter frukost, då skulle du spara tid." Men det leder förhoppningsvis till någonting positivt i slutändan. Inatt ska jag sova... kollat hockeyn imorse... hmm... no comment!
Kategori:

Lejon och lamm

Har precis sett Lejon och Lamm av Robert Redford med Robert Redford :-). Det är en väldigt typisk amerikansk film om man nu får generalisera så. Politik, krig, moral och vad kan jag leva med på mitt samvete. Många bra skådisar, förrutom Redford är Meryl Streep med och Tom Cruise. Innan filmen hann jag med frukost, jobb, lunch och simning. Nu ska jag borsta "bissingarna" och sova så kanske jag kan hålla ögonen öppna när Sverige möter Slovakien i hockey imorgon! Psst, första inlägget från I-phonen :-)
Kategori:

Utanför fönstret på jobbet

Så här ser det ut utanför mitt fönster på jobbet.
Kategori:

Skatt vid regnbågens slut?

Kategori:

Testar

Har sedan en tid tillbaka funderat på att börja blogga igen. Jag gillar att skriva men har i perioder svårt att ta tid till det. Nu är det vinter och vitt så perfekt tillfälle att ta upp skrivandet. Som jag då tänkte dela med er!
Kategori: