Maskerad del 1 av 3

Idag kom utstyrseln inför helgens maskerad. :-) mycket spännande - ska hämta ut den på posten imorgon.

idag har varit en lugn dag, bad hemma i lilla karet och lite papperssortering. Imorgon fortsätter lugnet med massage och fortsättning av papperssortering. Kanske ska spica till det lite och städa köksskåpen :-). Har fastnat i någon slags städnoja.
Kategori:

post helg

Sitter här med en koppa kaffe och diggar livet. Livet just nu är svt och tv4 play. Tittar på Lets Dance och njuter av tankarna av gårdagen. Först en eftermiddag i Åhlens city för att avsluta dagen med ytterligare firande av en 30-åring. En super mumsig middag på Vapianos nyöppnade restaurang på Kungsbron. Mycket gott!

Avslutade med en pannakotta täckt i... ja... hallon? Några mosade röda bär :) Det var gott! Tack S för att du fyllde och dessutom tog oss dit. Grattis igen!
Det är 30-år iår för mig och många kompisar. Detta var den första iår.


Nu är det en veckas återhämtning inför nästa 30 års fest! Maskerad denna gång. Underbart!
Kategori:

Jag... Du...

Säg till när du hör mig tystna
Säg till när jag slutar lyssna
 
Säg till när du mig inte längre ser
När jag inte längre ler
 
Jag kanske inte märker när det sker
Jag kanske inte är den som det ser
 
Kanske är jag för osynlig för mig 
För egoistisk för dig?
 
För nonchalant, intolerant. För dig för ointressant
Jag bryr mig ibland, tolerant, hanterar känslor så galant
 
Men Du, Du är värd allt! Allt livet kan ge,
Även utöver det som ögat kan se
 
Ge min tanke tänkbarhet, tänjbarhet
Så ger livet dig Möjlighet!
Kategori:

Iphone, mirakel eller huvudbry?

Delar ur samtal mellan mig och en stolt men lite osäker nyägare av en iphone.
 
- Hur gjorde du? Hur gjorde du? Hur fick du igång internet? - Jag öppnade appen. - Jaha... Hur då? - Jag tryckte på den med fingret. - Jaha! Hmmm....

Varför står det på min mans telefon att det är min iphone som ringer? Jag har ju ändrat dem inställningarna! Just ja det var ju i sms:en eller var det inte... Mailen! Just ja. Jag kan läsa mail i telefonen! Men?!

Min lilla iPod... :-D phone... Jag menade iphone! *paus* Visst heter det så?!
Kategori:

Lets dance!

Hahaha... Underbara karaktärer! Känner en blandning av beundran och idioti. Vissa deltagare kanske skulle behöva lite mer självinsikt men oavsett så gillar jag det faktum att de vågar kliva utanför ramarna och prova på något utanför deras bekvämlighetszon.
Kategori:

Tänker på sommaren!

Kotte

Tänker på sommaren!

Kategori:

Konsert år iår?!

Jag tycker det brukar gå i vågor med konserter som jag vill se. Detta år verkar vara ett konsert år. Tjuvstartade iförsig i dec med Bo Kaspers. Men iår blir det bland annat Robyn. Har aldrig sett henne live men hoppas på en show!
Kategori:

Teknikens under fortsätter...

Efter att ha erkänt mig besegrad av en liten manick  på 5x8 cm så ringer jag kundservice för att få hjälp med att kunna skicka bilder. Svaret jag får är: Ja vi vet. Sedan det senaste uppdateringen av programvaran går det inte att skicka bilder till alla operatörer. Vi håller på att jobba på en lösning och har gjort det sedan början av december. 

Hur kunde det gå såhär? Hur kan en liten teknisk pryl ställa till sådana bekymmer?

En mer intressant fråga är när och hur jag kan tillåta en sån liten sak som en telefon ta sådan plats i mitt liv?  Det vettigaste jag kan säga till det är att det är ju SÅ skoj. Och att jag tillåter den att ta sådan plats för att jag kan!
Kategori: