Dominikanska i efterhand

Städerskan på Dominikanska gjorde fantastiska kreationer av handukar och blommor varje gång hon hade städat rummet. Jag hade städning varje dag och varje dag fotade jag kreationerna.... trodde jag. Jag inser nu när jag kommit hem och tittar på bilderna att så inte var fallet. Jag var där i 14 dagar och detta är inte 14 bilder men i slutet av veckan hade de uppvisning av massa kreationer så jag fuskar och räknar in dem också. Jag blir lite fascinerad av mitt minne och uppenbarligen har jag en helt annan uppfattning av vad fota varje dag innebär än vad verkligheten har.
(Klicka på de små bilderna för större format.)
       

Lite tom i skallen

Just nu har jag varit i en period och är väl i en period när jag inte gör så mycket reflektioner känns det som. Jag gör så klart massa reflektioner hela tiden men på sistone har det varit mer på ett omedvetet plan. Skulle däremot tro att jag reagerat mer på sistone än vad jag normalt gör. Jag har varit på några föreläsningar och har kontakt med myndigheter i lite olika ärenden och jag blir så frustrerad över deras okunskap och oproffessionalism (om det nu är ett ord).
 
Samtidigt förundras jag över att så många människor är intresserade och mottagliga för nya erfarenheter och kunskap. De gör ju att jag orkar fortsätta ha hopp om de hopplösa samtidigt som det är de mest okunniga som trycker på mina knappar. Pulsen ökar, jag blir stum, arg och sen sätter hjärnan igång. Hur ska jag formulera mig för att just den ska förstå, hur gör jag detta intressant så den hör mig osv. All denna energi tömmer samtidigt kroppen på kraft vilket gör att jag sover några timmar extra per dygn och helgerna gör åt till i stort sett äta och sova. Det är lite behagligt inrutat och gör mig inte så mycket men som sagt, just nu känner jag mig tom i skallen.
 
Tror jag skulle behöva lite semester...