Ett år!

Jag firar ett år här på bloggen. Den 22 feb började jag blogga här. Hade inte uppmärksammat det själv om det inte var för Vasaloppet :) Hade något vagt minne av att jag följde familj och vänner på Vasaloppet här förra året. Mycket riktigt, när jag tittar tillbaka på inläggen så hittar jag det där. Så nu är det alltså dags igen. Moster, kussens dam och massa vänner till syrran har den senaste timmen gått i mål i tjejvasan. Girlpower! Imorgon startar mammi, pappi, syrran, E och J. Mega respekt!
Kategori:

Mini garden

växthus

tomater

Kategori:

smultron och papegojfrön

Frön

Förhoppningsvis plantor snart.

Kategori:

Fjön

fröpåsar

mykket fjön.

Kategori:

Frusen jord i påse

Efter tre timmar har jorden tinat så pass mycket i jordpåsen att det går att fylla minikrukorna med jord och frön. Jordsäcken har bott på balkongen under vintern så den var lite kall. Jag brukar inte ens fundera på frön och plantor så här års men nu var det dags. Jag har  planterat allt från tomat, gurka, ärtor till luktärt, krasse och papegojblommor.

I fredags var jag på skybar här i stan och "tittade på utsikten", åt alltså afterwork plock och drack rödvin :-). Tror nästan att jag blev lite höjdsjuk, svårt att avgöra om det var för lite eller för mycket vätska i kroppen. Hi hi. Sen drog vi vidare till en italiensk restaurang där jag åt rå tonfisk, skärra och chokladmousse. 

Nu väntar en vecka av möten, mera tillståndsarbete och Göteborg :-). En bra vecka helt enkelt!
Kategori:

Time flyes

Tiden går ruggigt fort nu. Det gör den väl iförsig alltid men det har gått ännu snabbare på sistone. Jag tror det är solen som gör det så uppenbart att dagarna går. Det är ljust längre men inte tillräckligt länge. Usch va svensk jag blev nu :) klagar när det inte är sol och nu när det är sol... Jag är väldigt glad att det är ljusare och ibland varmare.
I helgen var jag bjuden på 2års kalas hos kära morbror med fru och barn. Lillen har blivit två år! Det är helt galet. Han är så söt och omtänksam. Så här såg han ut för nästan två år sedan.
gullunge!
Det gjorde att jag började titta på mina gamla bilder och det här är nog från första klass:
Lillen är störreLite har jag förändrats iallafall :)
Kategori:

Maskerad del 2,5 av 3

Idag hade jag egentligen tänkt avslöja att jag var Tingeling efter helgens maskerad. Dock strejkade telefonen med alla bilder i. De finns sparade på datorn som tur var men eftersom jag nästan alltid bloggar från telefonen får jag inte med några bilder idag.

så istället kan jag berätta att jag var hos famljeläkaren igår för första gången. En trevlig ung läkare som hade kunskapen att lyssna! Som väntat kunde han inte göra något åt min ömma hals. Men jag ville också ha bekräftat att jag inte var på väg att få lunginflammation och det fick jag :-). Många runt omkring har eller har haft det och jag har nu gått med förskylning efter förskylning en längre tid och ville vara säker.

Just nu är jag kattvakt åt syrrans två katter. De är lite speciella, bägge två på sitt sätt. En av katterna ger ifrån sig ett pip när hon ligger och sover och man nuddar henne. Saken är att.hon alltid ska ligga i knät, vilket inte alltid är så uppskattat. Har försökt fånga det på film men har lite för dålig ljudupptagning för att det ska fungera.
Kategori:

Maskeras del 2 av 3; ledtråd 2

Tingeling strumpor

Ledtråd 2

Kategori: