En förvirrad blommande dag


Vad jag har gjort idag? Ingenting... Eller? Nja kört en maskin med tvätt. Handlat mat. Ätit både frukost, lunch och middag. Svarat på lite mail. Vattnat blommorna. Läst tidningen.  Pratat i telefon. Spelat lite spel på telefonen. Spenderat fem timmar hos en kompis. Jobbat. Sett ikapp serierna New girl och Girls.

Men i tanken har jag inte gjort någonting... Det märktes tydligt på väg till och från mataffären då jag körde fel. Två gånger! Satt helt i andra tankar. Så att försöka sammanfatta dagen går inte för jag har inte riktigt varit med idag. Jag kan inte riktigt redogöra för dagen varken fysiskt eller psykiskt då jag varit lite mittemellan tror jag.  

Man kan säga att livet kramade mig lite extra om livet idag. Jag har efter några dagars lugn landat och försökt samla ihop mig själv. Dagen har jag spenderat med en riktigt häftig människa. Hon är beundransvärd på massa olika sätt men jag märkte inte det förrän jag kom lite närmre. Jag tror inte hon vet hur häftig hon är. Jag ska uppmärksamma henne om det. Det om nåt är väl sånt man ska uppmärksamma sina medmänniskor om. 

Som du märker är jag lite förvirrad idag. Hoppar i tanke och mellan ämnen. Nu ska jag sova och samla ihop mig lite till. 

Idag blommade min orkidé!

God natt!