Tentan som inte blev av

Efter att ha pratat med delkursansvarig om att skriva tentan om fyra veckor på dator blir jag hänvisad till den totalt kursansvariga. Jag mailar henne om samma ärende. Får till svar att jag ska fixa ett intyg och sedan skicka det till C samtidigt som jag anmäler mig på studentportalen för tentaskrivning och mailar till en mailadress som heter någonting med resurs. Jag mailar A som skriver ut ett intyg och säger att hon skickar det till C så att hon vet. När jag nu 2 dagar innan fortfarande inte fått någon som helst bekräftelse eller vilken sal jag ska vara i börjar jag maila. Efter 6 mail är det en som svarar att tyvärr har jag anmält till fel adress och har därför ingen möjlighet att skriva tentan. När jag svarar att det får dem väl lösa på något sätt får jag Rättvise argumentet mot mig. Jag måste anmäla på rätt sätt minst 10 arbetsdagar innan. "Det måste vara lika för alla" och det blir inte rättvist om de skulle göra ett undantag för mig denna gång. 

Jag undrar då vad de menar med lika för alla? Jag kan inte komma in i alla salar, sitta vid samma bänkar, äta vid samma bord som mina medstudenter. Jag kan inte besöka toaletter, ta mig till och från skola eller skriva tenta i samma sal som mina medstudenter. Jag kan heller inte anmäla mig tio dagar innan på studentportalen precis som alla andra utan ska även kontakta ytterligare två personer. Så hur, undrar jag, HUR är detta på samma villkor och rättvist? 

Det får jag inget svar på utan man byter samtalsämne. Talar om hur fel jag är, upplever situationen och hur fel jag har agerat så jag får skylla mig själv. 

Kontentan blir att jag inte får skriva någon tenta...

Livet suger ibland musten ur mig. Det som dock är positivt, jag är ledsen men det finns lite positivt i situationen, är att jag blir så arg att adrenalinkicken gör att jag läser kurslitteraturen ännu snabbare. Och jag pendlar från sekund till sekund. "Då sk-ter jag i att plugga då. Jag orkar inte slåss för att få skriva en f-cking tenta. Som jag egentligen ändå inte vill skriva. " (Jag svär lite när jag är arg.) Andra sekunden ska jag visa dem j-vlarna. "Så lätt ska de inte bli av med mig." 

#%€.\?>€#\}#%%%}}$ 
#1 - - Lotta:

Skickar styrka och värme till dig.

Det är inte lätt men det ska det ju inte vara heller ;) som min knäppa pappa brukar säga om livet.

Du kommer att fixa det!

Svar: Tack! Nej det är sant. Man ska veta att man lever :) Var bodde du på Teneriffa? Blir jätte nyfiken :)
Johanna

#2 - - Lena:

Tur att du har så mycket jävlar anamma i dig Johanna. Känner jag dig rätt så klarar du det här också. Håller tummarna. Kram från mig

Svar: Tack!
Johanna

#3 - - Sanslöst, världen är full av detta rättvisesnack men som sagt vad är rättvist? Inte livet iallafall :

Sanslöst och jag förstår att du svär ....sonen råkade ut för liknande då hävdade de att de skickat kallelse men ingen hade sett ngn
Ge dig inte :)

Svar: Man blir ju så trött!
Johanna