Vecka 34

Denna vecka har gått i ett. Jag ska försöka sammanfatta veckan som för mig började i söndags. Jag började med anställningsintervjuer då jag är på jakt efter ytterligare en assistent.
Måndagen...
tog jag lite sovmorgon för att sedan ta en fixarrunda på stan. Hämta lite paket som legat i någon vecka. Kom hem med massa nya fina saker. Jag klippte håret på mig själv och tvättade. Tvättade och tvättade och vet du vad?! Jag har massa tvätt kvar. 
Tisdagen...
började med ett möte på stadshuset där vi pratade framtidsvisioner för handikappföreningar och staden. Denna gång var visionerna väldigt konkreta och ett förslag på en överenskommelse har silats fram. Därefter var det dags för ett styrelsemöte som övergick i en grillkväll tillsammans med föreningsvänner, politiker och tjänstemän från staden. Där pratades det om tillgänglighet och hälsa. De säger att de är irriterade över att resultatet sällan stämmer överens med deras beslut. Vi i föreningarna tänker: ja ni... Tills ni kollar att det ni beslutar följs upp så ser systemet ut såhär. Ni godkänner, de med godkännandet gör som de vill och bryr sig inte om konsekvenserna eftersom de vet att de inte får några konsekvenser.
Onsdagen...
började redan kl 10 *:o) tidigt tidigt* med möte angående löner och arbetstider. Mer byråkrati får man nästan leta efter. Sen följde en träff med likasinnade. Små egenföretagare med personlig assistans som hobby. Hem för ytterligare intervju. Det jobbiga är inte att det inte finns några bra kandidater, problemet är att det finns för många bra människor som söker jobb därute.
Torsdagen...
började kl 13.00. Jag skulle iväg och köpa mig ett olivträd och lite blomjord och efter besök hos IKEA, Clas Ohlson och lite andra butiker kom jag hem med 4 lådor, räkor, en bordsfläkt och lite annat smått ochh gott. Men som du kanske anar - inget träd och ingen jord. Sen var det uppföljning på lönemötet. Kvällen avslutades med Idol och några avsnitt av Orange is the new black.