Livet och vänner

Idag fick jag hänga lite med lillebror igen. Vi är väldigt lika varandra på många sätt tror jag. Vi tänker på liknande sätt. Vi uttrycker oss på ett liknande sätt. Vi gillar att prata om liknande saker vilket i grunden nog faktiskt är så att vi är bra på att anpassa samtalsämnena efter vilken vi är med. Vi gillar liknande filmer, dokumentärer. Sen är vi olika på många sätt också så klart men det väljer vi inte att fokusera på.
 
Jag har fixat lite med blommorna. Fröerna som jag sådde har kommit upp och behöver lite extra omvårdnad. Sen åker jag till butiken några timmar och myser. Det är lite skönt att ha någon fast rutin i mitt orutinerade liv. Hihi
 
Sen åker jag hem. En kompis kommer över. Sambon kommer hem. Vi beställer finmiddag från en skaldjursrestaurang. Lyxar. Njuter. Jag och vännen pratar. Sambon jobbar. Vi pratar om relationer. Personer och dess beteenden. Jag är en dryg jävel och tycker att folk ska bete sig med vett. Oavsett mot vem och oavsett hur så ska man visa respekt för en annan levande individ. Jag vet att det inte alltid delas. Jag vet att vi alla inte definierar ordet respekt likadant. Men jag tror att människor vill gott och ibland bara inte orkar ta tillräckligt med hänsyn.