Rösten? ho ho

Dagen började med att jag vaknar och knappt kan öppna ögonen. Ljuset i rummet sticker i ögonen och de är svullna och ömma. Halsen har tjockat till sig ordentligt under natten men nysningarna avtog runt midnatt. Jag försöker få fram ett ord men det låter som att jag är hes och i målbrottet.
 
Kracksande ringer jag till tandläkaren och ställer in. Det finns ingen chans att jag kan ta mig dit. Jag har ett möte vid lunch som jag planerar att delta på - när jag vid 10.30 vaknar igen inser jag att jag sagt att jag ska hämta upp en person innan mötet. Okej, jag tar mig dit och åker hem tidigare tänker jag men inser när jag kommer in i lokalen att jag även lovat en annan där skjuts hem. Det är bara att snällt vänta. Som tur var va det ett väldigt bra möte.
 
Jag anmäler min frånvaro från kören som är ikväll men får på väg hem från mötet ett meddelande av en kompis som undrar om hen kan komma innan vår planerade träffa idag. Hmmm. Hjärnan är verkligen inte med. Inte av stress denna gång utan pga förkylningen.
 
Nu ska jag iallafall sova! Och gott ska jag sova! Hoppas rösten också gör det och hittar tillbaka snart :)