10.38.32

Ibland gillar jag verkligen söndagar och den lite melankoliska känslan som kan infinna sig när jag börjar förstå att mjukisbyxorna ska bytas till jeans imorgon. Och de planer om att läsa ut boken, förberedelserna inför veckans strapatser och allt bröd jag skulle baka och alla filmer jag skulle se i helgen inte kommer att hinnas med. Ibland är det bara riktigt jobbigt och ibland känner jag att måndagar innebär en helt ny vecka :-), nya möjligheter att påverka, nya avsnitt av Brothers and Sisters och framför allt en ny helg att se fram emot och planera :-).

De som läste förra bloggen vet att mamma mfl åkte Öppet spår idag och hon passerade mållinjen exakt efter 10.38.32. Troligtvis åkte hon handihand med E som gick i mål på exakt samma tid. Hon lyckades inte införliva de knappt 10 timmarna som datorn räknat ut men den tar inte direkt hänsyn till toalett besök, köer m.m. så det var mycket bra jobbat. Go mama!

Nu ska jag sova för att ha lite energi till ass introt imorgon. Sen blir det jobb och förhoppningsvis besök från Stockholm.

Sov gott!