Vattna blommor eller själ?

Idag sitter jag här med klumpen i magen igen. Jag är så velig så att jag blir galen på mig själv. Vad vill jag ha? Hur vill jag ha det?

Jag vill veta saker men samtidigt inte. Jag vill slappna av men vill samtidigt spänna bågen och sikta högt. Nu funderar jag igen på vad jag vill bli när jag blir stor. Men jag är inte alls lika stressad utan ser mer fram emot tankarna och välkomnar det nya.

Jag fick en jätte fin komplimang förra veckan. Jag fick höra vilken driftig entreprenör jag är. Tack sa jag, det har blivit värre med åren. Sen följde ett resenemang om att det var en komplimang och att något positivt kan man inte benämna i negativ ton. Värre. Men det har blivit värre. Jag är mer driftig. Jag tror mer på att jag kan göra vad jag vill. Jag funderar inte lika mycket som förr utan agerar mer. Jag tror på mig själv mer och kanske tror jag mer på andra också. Jag har samtidigt blivit tröttare, lite långsamare och bättre och sämre på att samarbeta. Jag räcker helt enkelt inte till överallt där jag vill men samtidigt är jag bättre på att begränsa mig. Jag prioriterar bättre.

Just nu vill jag fokusera lite mer på mig. Utvecklas, stärkas och fortsätta njuta av livet!