fem veckor hemma

Idag är det fem veckor sedan jag var på jobbet. Fem veckor!!! Det känns så galet. Det har ju blivit en vardag här också men en helt annan vardag än vanliga vardagen. Vi är ute 2-5 timmar om dagen. Äter både medtagen lunch och mellanmål och vädret tillåter. Samtidigt har jag nya assistenter, får indragna timmar, får inget beslut kring ansökan till Försäkringskassan. 

Försöker förstå hur vi ska hålla stämma med bostadsrättsföreningen där jag är ordförande och antagligen majoriteten av medlemmarna tillhör någon riskgrupp. Försöker ringa nära och kära med videosamtal så att jag får se någon annan än sambon och dotterns ansikte :).
 
Försöker att inte tänka för mycket på allt som pågår runt omkring oss, försöker att inte tänka på vad eventuellt kan tänkas hända utan håller koll på mina frön som är i jorden. Att värmen är rätt, att det inte blir för kallt inatt, att inte dottern gräver i jordlådan, att det inte blir för torrt eller för blött. Jag håller koll på att vi får mat tre gånger om dagen, att hon får gunga minst 15 minuter om dagen, att jag får en burk coca cola om dagen. Många saker att hålla reda på :) Det som bryter den himmelska idyllen är allt tvättande. Jag tvättar handukar och lakan dagligen. Tvättar händer konstant, håller koll på vem som går var och vem som träffat vem - ja då kan vi ta en promenad. Så många tankar och så mycket jobb på att hålla dem cirkulerande på avstånd för att behålla förstånd.
 
Idag tvättar vi fönster på balkongen.