Pyspunka

Det känns som att jag har pyspunka. Först börjar det med att jag får veta att kryssningen vi planerat för nästa vecka inte blir av. För alla (två) anpassade hytterna är bokade. Fine! Inte så mycket man kan göra åt det.
 
Sen får jag besked från resebyrån att det inte finns två lediga hotellrum (anpassade) typ överallt under hela sommaren. Det vore ju förfärligt om fler än en rullstol reste samtidigt. Hur skulle världen se ut? Massa resande rullstolar - inte okej. 
 
Det paradoxala är att samtidigt som jag håller en föreläsning om hur personlig assistans ger mig en frihet och att  jag kan leva och resa som jag vill, får jag besked ifrån Austrian airlines att de inte godkänner min flygbokning pga permon. Så jag kommer inte iväg till kusinen som planerat.
 
Jag blir super förbannad! Luften går ur mig lite. Samtidigt tänker jag att det är år 2016! Hur i helv-te kan vi inte ha kommit längre! Vi bromsar oss själva så mycket. Begränsar, etiketterar och diskriminerar. Varför? Jag förstår faktiskt inte. Struntar man som flygbolag i att man inte är konkurrensmässiga? 2016! Skärpning.
#1 - - Gunilla:

Du gör det säkert redan men ifrågasätt, jag har varje gång blivit nekat resa med permon men med lite diskussion och utlovande om att fälla rygg mm dvs göra den sååååå liten så har det gått. OK? Nej inte det minsta

Svar: Tack! Ja. Det är skönt att höra. Okej! :)
Johanna