Party

 
Nu har jag officiellt slutat fylla år. Efter dagens partande som avslutas med en skål smågodis framför tv avslutar detta års fölsedags firande. Jag har haft väldigt dubbla känslor inför denna födelsedag, vet inte riktigt varför för nu när det är över var det ju inte så farligt. Under kvällen fick jag frågan "Kan man älska någon på avstånd?" besvarad. JA, det kan man! Helt plötsligt började telefonen blinka som en galning av massa gullisar  som skickade sms:en "Jag älskar dig på avstånd!"  
 
Istället för presenter bad jag folk ta med sig en bok de läst ut, gillar men kan tänka sig att bli av med. Och en överraskning (en underbar vän som jag träffar alldeles för sällan) dök upp med en bukett blommor, mamma och dotter. 
 
Somnar alldeles varm inifrån och ut med ett leende på läpparna. Fler sånna här varma och ljusa dagar tack, gärna tillsammans med varma och goda människor.
 

   
#1 - - Maria:

Ja för det gör vi! Vi älskar dig på avstånd! Synd att vi var i Uppsala och missade fest, men vi får ses en annan gång. Det där avståndet du vet :)
Hoppas du har det bra i värmen nu!