Barca!

Som ni kanske sett befinner jag mig i Barcelona. Äntligen efter flera års viljande att åka hit är jag här. Med underbara vänner och Barcelona är mycket. Mycket konst, mycket mat - god mat, mycket ramper och hissar :-), mycket sol, mycket bra shopping osv. Hittills har dagarna sett ut som följande: landat och tagit oss till hotellet. Middag bestående av scampi fajitas, frukt med Baileys och en corona. Dag två börja med frukost, youghurt och rostbröd :-). Sen promenad till hamnen, tunasallad, bananchips och guacamole. För att orka vidare tog vi även lite kaffe :-) mumma. Just ja innan besökte vi faktiskt Picasso musseet. Vi konstaterade att han faktiskt kan måla. Låter konstigt mendet var mycket av hans tidigare verk och genom dem skulle man inte kunna se att det är Picasso. De var normala tavlor om man så säger.

Idag har vi gått o gått o gått. Kl 8 bar det av mot Sagra de Familia. Wow vilket kyrka. Skulle nog kunna varit där hela dagen. Å andra sidan hade jag då gått miste om den fantastiska lunchen på Alkimia. En restaurang i närheten av kyrkan som har två stjärnor i Michelinguiden. Lite färsk tonfisk följd av hummer och risotto allt med olika sorters cavor var inte alls tokigt. På vägen hem hann vi shoppa lite till och letade rätt på ett starbucks för varsin Frappe som vi alla fick ont i magen av antgligen pga lite stor glupskhet. Fortsättning följer imorgon. God natt!
#1 - - 2BarnsMamman:

Vad härligt ni har det! Skulle gärna åka dit igen... gillade också Picasso-museet mycket. Fortsätt njut! Kram kram

#2 - - Johanna:

Just nu vill vi tillbaka men jag tycker man oftare säger det än faktiskt gör det. Man vill ju se nya grejer också. Hmm livet är komplicerat ibland