Konstig dag.

Haft en väldigt märklig dag. Började med att jag försov mig. Sen missar jag en lunchdate med en väldigt härlig människa. Som tur var hade hen det på känn och ringde strax efter bestämd tid. Fick en härlig och intensiv men väldigt givande date. Sen bar det av mot sjukhuset för att träffa Neuro teamet för att diskutera rehabilitering i Västmanland. Jag är med i en grupp som jobbar för att uppmärksamma och förbättra rehabilitering i Västmanland. 

Efter en timmes frågande och förklarande gav jag mig hemåt för att träffa L. Vi skulle äta middag och titta på en resa som vi planerar att göra i vår. Jag blev sen, vi åt middag men sen sa jag att jag skulle åka till kören som började ikväll och L sa Då följer jag med. Men när vi kommer fram ser det väldigt öde ut och då kommer jag på att det inte är förrän nästa tisdag kören börjar. 

Snälla L följer då med mig till IKEA för att inhandla fler matlådor eftersom jag haft storkok idag. Just ja måste ju hämta lakanen som legat i tvättstugan hela dagen. :) konstig dag alltså.