#blogg100 dag 1



Sitter utanför Loews hotel i Hollywood. Har nu varit på resande fot i tre veckor. Det är väldigt skönt med sol och värme men det börjar bli dags att återvända hem. Det är tillochmed okej att inte stanna mer än en natt eller två på varje ställe men nu när hemresan närmar sig är det svårt att inte känna lite stress över uppbrottet och att återvända hem. Försöker tänka att jag åker till någonting istället för från men det är svårt. 

Idag är första dagen för blogg100. Jag var med ett tag förra året men avbröt kanske halvvägs. Tänkte göra ett nytt försök iår. 

Blogg100 är en utmaning för dem som bloggar eller vill börja blogga. Det går ut på att man bloggar varje dag i 100 dagar. Förra året hoppade jag av när det blev inlägg som jag själv inte ville läsa. Mer tvång än nöje och lust. Det blev inge roligt så jag slutade skriva varje dag. Hoppas finna en strategi för att tycka det är roligt hela utmaningen denna gång. 

Det som är roligt för oss som skriver är att det finns grupper på nätet där vi peppa varandra, komma med tips och råd och framförallt läsa varandras bloggar.