Filmad

Idag blev jag filmad för en kampanj som jag ska finnas med i. Tyckte det var sket jobbigt. Inte alls bekväm och sen att se sig själv gjorde det inte lättare. Som tur är var fotografen väldigt bra på att få det att kännas lite avslappnande. Vet inte om det är den analkande förskylningen eller det faktum att jag var så oförberedd som gjorde mig så obekväm. Jag klarar lättare av en scen eller föredrag med publik men med en journalist eller framförallt en kamera blir det snabbt obekvämt. Kanske är mig själv som jag är lite obekväm med just nu helt enkelt.
 
Men det är en bra kampanj med ett ännu bättre budskap så jag tackade direkt ja till att medverka. Såg det som en bra utmaning och möjlighet att pusha mig lite utanför min comfortzone.
1 Anonym:

skriven

Oscarsnominerad direkt :) du är bara sååååååå blygsam begåvade snygging

Svar: Haha gulle! Du har dock inte sett de förskräckta rådjursögonen än. Hoppas redigeraren klipper ihop till en Oscar. :)
Johanna

3 Hans Richter:

skriven

Jag tror att du är för självkritisk och att du gjort bra ifrån dig,
Hans

Svar: Det kan mycket väl stämma :) Men jag är så van vid att göra saker med en självklar självsäkerhet så därför blir jag extra vinglig :) Tack för påminnelsen! Ska försöka vara snällare mot mig.
Johanna

2 Gunilla

skriven

Avsåg inte att vara anonym men det blev extra bra :)