Vem är du? Vem är jag?Idag har varit en riktigt bra dag! Jag tänker inte nämna huvudvärken, illamåendet, febern eller värken. De får inte mer plats av mig idag. 

Jag väljer att fokusera på de väldigt starka och väldigt häftiga människorna jag fick träffa idag. De skulle kanske inte beskriva sig själva så eftersom jag inte gör det om mig själv och jag var en del av gruppen. Men det slog mig igen vad häftigt det är med människor som är villiga att dela med sig. Dela med sig av sitt inre, sina tankar, känslor och upplevelser. Jag blir tagen av människan och dess förmåga. Inte specifikt den personen kanske även om den är intressant ur sitt unika perspektiv utan av människoberättelser. Det är så många som aldrig skapar sig en berättelse om sig och sitt liv. Så många som aldrig synar sig i sömmarna - på gott och ont. Men det tvingar en att ta ställning. 

Jag fick också återse en kär kär vän (som jag allt för ofta hör mig själv säga nu) inte träffar tillräckligt ofta. Och hennes fina mamma. Mammor är allt bra fina! <3

På vägen hem fick jag njuta av denna vy. Solen som skapar hus siluetter på husväggen. Med sol och fler dimensioner i hjärtat avslutar jag denna dag.