Systrarna har återvänt!

Nu har det gått sådär länge igen sedan jag skrev. Har varit på massa bio :) Såg Känn ingen sorg, en helt fantastisk film, lättsam, väldigt djup och allvarlig men med ett lustfyllt sätt att se världen på. Den gick rakt in i mitt hjärta och med tårar i ögonvrån lämnade jag salongen med ett snett leende. Är absolut inget Håkan Hellström fan men har absolut inget emot honom och filmen fick mig att vilja lyssna på hans låtar. 
 
Sen såg jag De dansande andarnas skog som handlar om Aka folket långt in i Kongos regnskog. Man får följa ett ungt par lite extra som har det jobbigt en period. Men även hela stammen, de bjuder upp till dans, pratar om sina andar som de lever med och om hur världen egentligen skapades och hur kvinnor och män levde innan de träffade varandra. 
 
Idag såg vi Bluebird. En bra film om människoöden och om konsekvenser av att vända sig om en sekund. Men det var lite för sent och lite för kallt i salongen denna gång så jag kunde inte riktigt ta in den.
 
Förutom filmerna har de kära små småsystrarna åter svensk mark under sig efter 4 veckors frånvaro. Vi firade i tre dagar dels för att systeryster fyllde år, vänner fyllde år och så firade vi lite till innan systeryster for vidare hem till sig. Jag köpte även en lampa som jag spanat på i månader. Nu slog jag till. Kände helt plötsligt - vad väntar jag på?
 
(Bilden: Lampa med 9 lampskärmar i olika former och färger.)
 
(Bilden: Ett fyllt kylskåp.) En av fördelarna med att ha festen hemma. Kylen är mer fylld med gosaker än efter jul. Däremot tog det några dagar att återhämta sig och det gjorde jag med god choklad, te och ett nytt pussel som bilden nedan visar.
 
 
 
#1 - - Gunilla:

Lampan är såååååå snygg, spanat jag med :)

Svar: Visst är den! Ler fortfarande varje gång jag tänder den. :-)
Johanna

#2 - - Anonym:

Åh vad det låter mysigt och fint på alla sätt. Grattis till lampan också. Den blev jag förälskad i. Var har du köpt den? Kram/Lena

Svar: Tack :). Den är köpt på Global living, KARE design. Kramar!!
Johanna

#3 - - Linda:

Jäkligt snygg lampa! Är det Markslöjd? Vad kostar den?

Svar: Tack! :o) Ca 2000:- och det är en KAREdesign. Just denna är köpt i en butik/cafe i Västerås.
Johanna