Post julen, nytt år

Nu börjar jag återhämta efter julstohejet. Nyårsafton var en enda lång lyxdag!
Fick njuta av sovmorgon och långfrukost med de godaste resterna innan det bär av mot Stockholm eller närmare bestämt Nynäshamn. Där kommer jag hem till en förväntansfull och helt underbart fin familj. Vi fikar samtidigt som jag förbereder förrätten som mitt kära värdpar Ninnie och Stefan varit så snälla och handlat till. Så lyxigt! Kvällens meny består av jordärtskockssoppa, grillad kyckling med potatisgratäng och chokladmousse med passionsfrukt. 
 (Chokladmousse med passionsfrukt)
 

(Wii underhåller två små)

Efter maten underhålls vi av spel. Lite Wii och lite brädspel håller oss både vakna och glada till tolvslaget. Då kommer bubblorna som skapar lyx på flaska fram. Champagnen! Riktigt champagne! Äkta människor som dricker äkta champagne. Lite som att dricka lycka. Jag blir lite lulligt lycklig av de fina bubblorna som spritter strupen ner till magen där de startar sin bubbeldans. Att sippa på glaset tillsammans med dessa fina vänner gör att de dansande bubblorna känns lite extra. 
(Fina familjen genom champagneglaset)

Det förra året sammanfattas men jag minns ingenting. Vet att jag var på Teneriffa eftersom det var för två månader sedan. Att jag blev invald i Neuroförbundets styrelse fast jag inte riktigt trodde det var möjligt denna kongress. Jag köpte ny bil. Jag vinkade adjö till två familjemedlemmar som flyttade långvägas. Men sen tar det liksom slut. Men det har såklart hänt massa roligheter och mindre roligheter.

Tack tack tack för en lugn och fin nyårsafton!
 
(En glad Johanna)