Andas in. Andas ut.


I veckan var jag hos sjukgymnasten på lung. Andra gången jag träffar den (första var väl typ 3 år sedan) för lite tips och råd.
 
Senaste undersökningen visade att lungorna som vanligt "krympt" lite men gör det dem ska. De syresätter mig och tar bort koldioxiden. Men nu märker jag av lungkapaciteten vilket jag inte gjort tidigare. Kan inte hosta, går med långdragna förskylningar, som inte riktigt börjat än i år (peppar peppar) osv. 
 
Fick lite bra och enkla tips men handlar i grunden om lite teknik. Hitta rätt muskler och använda dem som finns och när inte det längre går - ta hjälp av maskiner. Dessa fantastiska maskiner som påverkar oss så mycket i vardagen och livet. Telefoner. Datorer. Elstolar. Hissar. Ugnar. :) Vad det är skönt att jag är född i teknikens tid!
#1 - - Åsa:

Hej! :) Var ute och sökte bloggar med LGMD och hittade dig. Jag har själv LGMD inom samma grupp som dig, c, d e el f. Mer exakt än så vet jag inte. Ville bara säga hej och kommer nog in och läser vid flera tillfällen. Känner igen mig i detta inlägg. Förkylning är min värsta fiende!
Har inte själv nån blogg, men vill du veta mer om mig, så får du gärna maila. Ha det gott!

Svar: Hej! Skoj att du hittade hit. :-) Jag hör av mig.
Johanna