5 dagar sedan

Min resa började för en vecka sedan. Då begav jag mig till Stockholm. Där satt jag i styrelsemöte fredag och lördag. Väldigt roliga möten med roliga människor. Lärde mig massor och det roligaste var nog allt nytt som jag kommer få lära mig, grotta ner mig i och kunna använda. Tillexempel fick vi en djupare dykning i budgetprocessen och hur man läser ut information från vissa ekonomiska rapporter. Låter säkert super trist, vilket jag förstår. Jag är inget fan av budgetarbeten eller tycker det är speciellt kul med ekonomiska rapporter men när man kan koppla dem till verksamheten blir det mer intressant. Och framförallt går det inte att bedriva verksamhet eller frågor och projekt utan pengar. 
 
Nåväl. Fredagkvällen hade vi mingel med de anställda och övriga styrelsen vilket var väldigt trevligt och innehöll många intressanta diskussioner och ämnen. Det är så givande att få en annan människas perspektiv och infallsvinkel i frågor man själv är lite "låst" i. 
 
Lördagkvällen spenderade jag tillsammans med familjen på Rival där vi såg Rainman. Jag tyckte den var bra. Väldigt trogen filmmanuset vilket jag gillade. Sen är det alltid lika skumt att se föreställningar som speglar en del av ens liv med en salong fylld av främlingar som  skrattar och reagerar på det vi ser. Min bild är att de reagerar på fel saker och skrattar åt fel situationer. Men som sagt den var bra för jag gillar filmen. Och jag gillar Jonas Karlsson. Och jag gillade Robert Gustavsson. 
 
Efter showen övernattade jag på Arlanda för att någon timme senare checka in i gate 42. Mot Tenerife!