Sköna söndag

Jag skulle vilja att veckorna börjar med söndagar istället för måndagar. Jag tycker att måndagar har fått ett införtjänat dåligt rykte och tänker att om veckan började med sköna söndagar skulle måndagsångesten och tråkiga tisdagar försvinna. Nåväl innan jag får regeringen att gå med på det tänkte jag dela med mig av denna sköna söndag som jag inleder min vecka med. 


Jag började med ett långt skönt samtal med en god vän. En sån där som man hoppar mellan samtalsämnen som den senaste biofilmen, vulgära sexbilder och barnuppfostran (kanske inte i samma andetag men under samma samtal). Sen njöt jag av väder och den obefintliga vinden, sen dök lillsyster upp för hänga lite. Jag tar ju såklart åt mig eftersom jag är den fantastiska storsyster som jag är MEN det kan också ha att göra med att jag för tillfället har hennes två katter som inneboende.

Efter ett besök hos andra systern där jag tog lite bilder på de underbara vinrankorna som är fulla av druvor. Inte så stora, söta smaskiga druvor utan mer som små, bladlössliknande på håll med smak av sura rödavinbär konstaterade vi att de kanske inte riktigt är mogna än. Hann dock sätta i mig nån klase :).

Efter detta bar det av till Lasses kvarter där morbror spela och sjöng. Några nya låtar, några gamla och några kända. Jätte fin kväll med fantastisk underhållning. Tack ReAgera och Lasses kvarter för ert jobb!