San Fransisco

Det finns SÅ mycket att berätta men medan jag sorterar intrycken och väljer jag bilder kan jag berätta att vi är här! Vi är äntligen i Kalifornien, USA. Vi landade vid 18 tiden i måndags på San Fransisco flygplats efter en 3 timmars mellanlandning i Chicago. Hej Ellen! Vi får ses där nästa gång ;o).

Det var alldeles lagom mellantid för det tog oss tre timmar att komma av planet, ta vårt bagage och flytta det 100 m för incheckning till nästa plan, åka tåget till rätt gate :o), gå på toa och köpa en macka till nästa plan. Vi blev rekomenderade att inte köpa mat på inrikesplanet så då lät vi bli. Där hade de först missat assistansen till planet som var beställt men efter att personalen sprungit runt som nackade hönor kom vi ombord helskinnade och vi lyfte mot San Fransisco. Det planet var det lite lågbudgetmärke på. Hårda stolar och trånga gångar, bordomnade skinkor och stela leder men med en åksjuketablett som jag riktigt bra. (Var skönt okontaktbar)

På flygplatsen mötes vi av Pete och våra bilar. Vi "hoppade" in och tog oss till det (vad vi då inte visste) fabulous Sir Francis Drake hotell mitt i smeten.

#1 - - Moster Kerstin:

Kul att vara med på resan!