Crêpes på Stora Essingen

Crêpes med banan och choklad är mumma kan jag tala om. Att få avnjuta den i sommarväder med mamma, en god vän och hennes lilla dotter gjorde att sommaren nu känns invigd. 

Det gjorde också att en timme senare bli inparkerad på deras baksida var lättare att hantera. Jag har skapat en helt ny innebörd av det begreppet att bli inparkerad. Jag kommer in på vännens baksida genom att åka genom ett hål på häcken kan man säga. När jag sedan skulle ut på gatan igen hade någon glad använt luckan som parkeringsplats vilket gjorde att jag var fast. 
Det var bara att kolla med bilregistret vad ägaren hette, ta fram hans adress och gå dit och knacka på. Ja inte jag då för jag satt ju liksom där jag satt men mamma och vännen gick till en smått överraskad man som inte alls förstod vad de småförvirrade damerna försökte få fram. Att sedan förstå hur vi fått tag på just honom som ägare var också smått obegripligt tyckte han. Trotts att vi lever i informationen och teknikens tid är det ibland svårt att få ihop informationen :-). 
Kategori: Vardag 2012
Taggar: Stora Essingen, Crepes, Bon Coin