Trött

Jag är så trött så trött. Förskylningen börjar verkligen ta ut sin rätt. Jag har varit lite grinig ett tag nu och helt enkelt struntat i förskylningen. Det gick bra i ca 2 veckor. Nu är jag på väg mot en krasch. Ska bara... Har desutom halkat efter lite i filmkursen. Inte bra alltså men det tar jag igen denna vecka. I helgen var jag på bio. Jag såg En oväntad vänskap. En sån himla bra film! Vill se den igen. :o) Har visserligen redan sett den två gånger redan men en gång till skulle funka. Så rolig och så pricksäker. Det handlar om en kille som använder rullstol och anställer en väldigt otippad ung man som han sedan blir mycket god vän med. Kanske inte min filosofi kring assistans men det bakomliggande liknar nog min inställning. Respekt, armar, ben, intigritet, avspändhet, självklarhet och ganska empatilös (men på ett positivt sätt). Jo det finns faktiskt ett positivt empatilöst beteende. Det är det beteendet som yttrar sig i halvplumpa uttalanden som "Res dig inte för min skull" och "Kan inte du kila och hämta" osv. Och framför allt att man inte jobbar för att ta hand om mig, tycka synd om mig eller försöka förstå min situation. Utan man är där för att göra ett så bra jobb som möjligt.
 
I veckan var jag på Konstmuseet och såg utställningen med Lars Wallins kreationer. Vilka fantastiska kläder, skisser och ideer. Mycket inspirerande! På bilden med skisserna längre ner stod det i ramen högst upp till vänster - Kommer strax! Det tyckte jag var så fyndigt att jag var tvungen att fota. 
 
Har även hunnit med att se Bo Kaspers Orkester som spelade här i Västerås i helgen. Så himla bra och roliga att se live. Ljudet var för en gångs skull väldigt bra och massa olika instrument gjorde inte showen sämre.