Konsert månad

Denna månaden har bestått av upplevelse efter upplevelse. Upplevelser utöver det vanliga iallafall för min del. Det började med Lykke Li på Circus som var månadens lågvatten märke. Tycker ljudet i allmänhet på Circus just vid konserter är skandal. Alldeles för högt och alldeles för skalligt. Lykke med hela hennes personlighet gjorde inte saken bättre. Men de hade fantastisk god mat och öl och jag var i mycket gott sällskap vilket gjorde att jag nöjd åkte hem med Lykke i hörlurarna via Spotify där hennes låtar och texter är fantastiska.

 

Helgen efter Lykke spenderade jag i Haninge på utbildning. Mycket givande helg med nya idéer och bekräftelse på lite tankar jag haft.

 

Under veckan som kom blev det återigen ett Stockholms besök men denna gång på Globen och där såg jag Sade. Inte Erik Saade, han var väl inte i landet då? Utan Sade, den brittiska sångerskan från Nigeria. FANTASTISK!

 

I lördags var det dags för en efterlängtad Elin-date. Vi tog oss till Nationalmuseet för att se Lust och Last. Kanske inte riktigt den dunder succe jag trodde men tänkvärd och inte alltid rumsren och det behövs väl ibland för att testa gränser. Detta var en gullig väldigt rumsren bild jag hittade där. Den mest oskyldiga tror jag :-)

 

 

Däremot avslutades kvällen med en dunder hit. Jag blev bjuden på hemgjord pizza specialgjord för mig :-) Mumma-god!

Kategori: