Böcker, böcker, böcker

Har kommit hem från en fullspäckade vecka av intensivt lyssnande. Det började i tisdags med en heldag av föreläsare och information. Jag fick själv stå i rampljuset i några minuter. Det var ett tag sedan jag höll ett framförande och jag blir så himla nervös. Vilket är lite fascinerande för det är lite tjusningen med det hela. Många verkade nöjda oavsett om jag har koll på vad jag säger eller inte.

Dagen efter bar det av till Liljevalchs där jag och mammsen såg Vårsalongen 2011. Helt underbar och roligt att se något som går utanför ramarna. Tog lite bilder:
Tyckte den här var helt underbar, nog mest pga titeln: "När ute blir inne."
Stan
Detta verk består av papper, lim och glitter. Men det jag gillade bäst var att de hade trillat ner på golvet, det blev lite mer levande :-).
Glitter Glitter möter golv Papper
Snövit Spegel Man under jord
Absolut favorit. En målning som är tvungen att maskera sig själv. Som tavla kan man välja hur man vill se ut men inte här... nejdå här måste karaktärerna maskera sig... varför undrar jag.
Dolda ansikten
Sedan åkte jag till Värtahamnen för att ta båten till... böckernas land. Efter en gungande god middag och en god natts sömn fick vi en djupdykning i 6 författares mycket fascinerande böcker och liv.