Maskerad del 2,5 av 3

Idag hade jag egentligen tänkt avslöja att jag var Tingeling efter helgens maskerad. Dock strejkade telefonen med alla bilder i. De finns sparade på datorn som tur var men eftersom jag nästan alltid bloggar från telefonen får jag inte med några bilder idag.

så istället kan jag berätta att jag var hos famljeläkaren igår för första gången. En trevlig ung läkare som hade kunskapen att lyssna! Som väntat kunde han inte göra något åt min ömma hals. Men jag ville också ha bekräftat att jag inte var på väg att få lunginflammation och det fick jag :-). Många runt omkring har eller har haft det och jag har nu gått med förskylning efter förskylning en längre tid och ville vara säker.

Just nu är jag kattvakt åt syrrans två katter. De är lite speciella, bägge två på sitt sätt. En av katterna ger ifrån sig ett pip när hon ligger och sover och man nuddar henne. Saken är att.hon alltid ska ligga i knät, vilket inte alltid är så uppskattat. Har försökt fånga det på film men har lite för dålig ljudupptagning för att det ska fungera.