Vill du se en skönhet...

 

Du trodde väl inte att en "pudding" som jag är sån av sig själv. :o)

 

För det första kanske det inte var det bästa ordvalet… Pudding med tanke på vad jag har i ansiktet och för det andra så sker det kanske 3 gånger om året. Men på resor ska man unna sig det lilla extra. Denna gång blev det en choklad ansiktsmask direkt importerad ifrån Sverige. Hade nämligen med mig den eftersom jag fick den i födelsedagspresent.

Så otroligt len i huden :o) och luktar som en pudding gör jag iallafall sen det där med utseendet är som det brukar… Ingen markant förändring av lite kakaofett. Hi hi.

 

Har nu läst ut The Help. Wow vilken bok. Hade svårt att lägga den ifrån mig mot slutet, verkar som att separationsångesten börjar ge med sig :o) Vill dock uppmärksamma dig på the Help är den engelska titeln. På svenska heter den Niceville. Helsnurrigt vilket gjorde att det tog det mig några dagar att hitta den när jag skulle beställa den.

 

 

Kör nu en duett. Lyssnar på Aquavit av Torgny Lindgren samtidigt som jag läser Busters öron av …. hmm en dam. Det är verkligen perfekt när man ligger och halvslumrar på kvällarna och morgnarna med ljudbok. Behöver inte ens öppna ögonen :o) Tricket är att inte somna, det är så bökigt att spola och hålla på.

 

Det finns skapligt många barn på hotellet, det är ett barnvänligt hotell som det så fint heter, men det stör mig inte eftersom jag har en så stor uteplats så får jag lugn och ro iallafall. Men nu gick det förbi en familj som snackade om julkalendern. Lät jättekonstigt. Julkalender, nu? Här? Tänker på min stackars chokladkalender som jag fick av lilla syster innan jag åkte… Så ouppvaktad. Jag får ta igen det när jag kommer hem :o)

 

Solen fortsätter att skina och det blir varmare och varmare för varje dag. Får tacka vädergudarna och kanske växthuseffekten för det fantastiska vädret! Lite moln på förmiddagarna hade vi första två dagarna. Sen bara sol och klarblå himmel… Jag bara tackar och tar emot så länge det varar.

 

Nu vankas det middag.