Loka

Har spenderat helgen på Loka Brunn. :-) Det var helt underbart skönt! Lite bad, massage, helt underbar mat och första sommardagen för året. Hann även med lite arbetsmöten innan jag åkte dit. Inte jobb jobb utan i en förening som jag är aktiv i. Vi planerar att ha två seminariedagar i november och då krävs mycket planering.

Har varit hos en ny sjukgymnast några gånger. Jag har en sjukgymnast som jag blir tilldelad via landstinget men denna sjukgymnast har jag letat rätt på själv och valt. Känns väldigt bra än så länge även om jag inte varit där så många gånger. Är mjukare i framför allt knäna och vänsterarmen som jag sökte för.

Jobbet börjar trappa av vilket betyder att mitt börjar. Allt jag lagt åt sidan under säsongen börjar nu se dagsljus på skrivbordet och då får Johanna snällt ta hand om dem. Dock stör det mig inte - är i lite robot tillstånd. Snurrar mycket tankar i huvudet... Ska snurra ut dem lite så jag kan dela med mig. Men just nu vet jag inte själv vad jag menar.
I morgon ska jag luncha med fd kollegor. Hoppas det är sitta-ute-väder.
#1 - - Elin:

Igår efter vi pratat firade vi Peter med att äta grillade hamburgare och dricka spansk öl på balkongen i kvällssolen. Väldigt enkelt men sjukt mycket tillfredsställelse att spana på båtarna, prata vardag, njuta nygrillad mat och klunka kall öl. Sommaren med ljus och värme är det bästa jag vet!



Lycka till med uppsnurrandet av dina tankar, vill du ventilera så lyssnar jag gärna, hur gojsigt det än är :)



Puss!

#2 - - 2BarnsMamman:

Loka Brunn låter härligt! Hoppas ni njuter av sol och värme på er fina balkong! Stor kram från kussen

#3 - - Johanna:

Det gör vi verkligen! Ser att ni också njuter i fulla drag av gräsmattan, uteplatsen, trädgården och av glass! Glass i stora lass - jag gillar sommaren :)

#4 - - Johanna:

Vännen!

Vet att du alltid lyssnar, det gör du så ofta :-) Är lite i det stadiet att om jag inte pratar om det finns det inte. Klassikern - stoppa huvudet i sanden - vet att det inte funkar. Vi kan ta det i helgen kanske :-) Can´t wait!