Misstänkt... ?

Var på försäkringskassan igår för 2 års uppföljningen på assistansen. Hade en ny handläggare som jag inte hade träffat förrut. Bara det i sig är en liten utmaning då utredningar och journaler sällan ger en person rättvisa. Men men hon var vettig och LYSSNADE för ovanlighetens skull istället för att ställa massa orelevanta frågor. Så jag är mycket nöjd med mötet och som det ofta handlar om bemötandet från en myndighet (tummen upp).

Trots detta går det inte att undgå känslan av att jag är smått misstänkt för något. Vad det skulle vara kan jag inte säga, att nyttja assistans kanske... Nej men varje gång jag lämnar en myndighet av detta slag är känslan lite "Phuu jag klarade mig idag igen". Jag släpptes denna gång också.

Det är en väldigt omvälvande process att bli synad i sömmarna och få frågor som "Varför klär du inte på dig innan du äter frukost, då skulle du spara tid." Men det leder förhoppningsvis till någonting positivt i slutändan. Inatt ska jag sova... kollat hockeyn imorse... hmm... no comment!